Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Trula jabuka'

Balotelli otkrio za čime iz Engleske neće žaliti, ali i što će mu faliti

Talijanski nogometni reprezentativac Mario Balotelli, novopečeni igrač Milana, osvrnuo se nakratko na svoj dvoipogodišnji period proveden u Manchester Cityju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je ranije ovog tjedna otkrio kako je "potrčao u Milan čim se ukazala prilika", zločesti dečko talijanskog nogometa otkrio je još neke pojedinosti koje mu se u Manchesteru nisu sviđale.

"Ne žalim što sam otišao. Nedostajat će mi Premierliga jer mislim da je najbolja na svijetu, kao u publika na utakmicama. Ali neće mi nedostajati hrana, vrijeme, promet i sve ostalo", rekao je Balotelli, koji se nije propustio zahvaliti bivšem menadžeru Robertu Manciniju i navijačima "građana".

"Cityjevi navijači bili su tako dobri prema meni i podupirali me u teškim trenucima, a volio bih zahvaliti Robertu Manciniju na podršci koju mi je pružio. Ali za mene je sad važno da sam ponovo u Milanu, blizu svojih prijatelja i obitelji." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider