Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić u prvih 11

Bale igra na El Madrigalu, Ronaldo umirio navijače: Opustite se...

Gareth Bale će nastupiti protiv Villarreala, a Cristiano Ronaldo umiruje navijače Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid gostuje na El Madrigalu kod Villarreala u 4. kolu Primere, a trener Carlo Ancelotti otkriva kako će najnovija prinova „kraljeva“ Gareth Bale biti u momčadi.

>> Madriđani se opet poklonili Modriću: 'Postao je neophodan Realu'

Bale igra kod Villarreala

„Svi znamo da je Bale dugo bio bez pravog treninga, ali na prvom vježbanju s Realom pokazao je da nije u tako lošoj formi. Ne samo da putuje na gostovanje kod Villarreala nego će tamo i igrati. Još nisam odlučio hoću li ga postaviti od prve minute ili će ući u drugom poluvremenu“, potvrdio je Ancelotti, koji se osjetio pozvanim da stane u zaštitu Velšanina, za kojeg mnogi smatraju da ne vrijedi stotinu milijuna eura koliko je Real platio odštetu Tottenhamu.

Illarramendi uz Modrića, Casillas protiv Galatasaraya

„Tottenham je Baleu nudio veću plaću nego Real. Ne znam koliko, ali znam da su mu nudili više. Međutim, presudila je njegova ogromna želja da zaigra za Real“, kazao je Ancelotti.
Čini se da Cristiano Ronaldo nije sto posto spreman, ali će krenuti od prve minute.

Ancelotti je otkrio da će Nacho držati lijevu bočnu stranu, a Illarramendi uz Modrića na zadnjem veznom, dok će Isco biti između Ronalda i Di Marije ili Balea. Karim Benzema bit će u vršku napada. Sastav Reala za Villarreal trebao bi ovako izgledati: Lopez – Carvajal, Pepe, Ramos, Nacho – Illarramendi, Modrić – Di Maria (Bale), Isco, Ronaldo – Benzema.

Ancelotti je najavio kako će Iker Casillas najvjerojatnije dobiti priliku u utorak protiv Galatasaraya u Ligi prvaka.

Ronaldo: Opustite se, sve će biti OK!

Ronaldo još nije produžio ugovor s Realom, ali španjolski mediji najavljuju da bi se svečani trenutak mogao dogoditi svakog dana. Ništa novo, to se najavljuje već mjesecima pa nikako da taj trenutak dođe. Međutim, ovaj put čini se da su svi detalji ugovora zaključeni. Na pitanje novinara da odgovori navijačima Reala kada će potpisati novi ugovor, Portugalac je uzvratio: „Opustite se, sve će biti OK!“ 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider