Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Čudesni niz

Atomski Bayern bez Mandžukića srušio veliki rekord Lige prvaka!

Nogometaši minhenskog Bayerna nastavljaju dominirati na svakom koraku, pa je tako europski prvak i dalje savršen u ovogodišnjoj Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utakmici 5. kola skupine D Bayern je slavio u Moskvi kod CSKA s 3:1. No, momčad Pepa Guardiole još uvijek nije osigurala prvo mjesto u skupini, makar je tom cilju izuzetno blizu. Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić nije igrao ove srijede u Moskvi zbog ozljede, ali su njegov posao obavili Arjen Robben, Mario Götze i Thomas Müller.

0:1 Robben

Već je u 17. minuti pogotkom Nizozemca Robbena gost iz Bavarske poveo, a početkom drugog dijela je Götze povećao na 2:0. Do kraja ogleda su dosuđena dva penala, po jedan na obje strane, a realizatori su bili prvo Japanac Keisuke Honda za domaćina, a potom Thomas Müller za goste.

Time je Bayern došao do rekordne desete pobjede zaredom u Ligi prvaka. Dosadašnji je rekord držala Barcelona (devet u nizu). Osim u ovoj sezoni, Bayern je imao i pet pobjeda na kraju prošle sezone (dvije u četvrtfinalu protiv Juventusa, dvije u polufinalu protiv Barcelone i finalnu protiv Borussije).

Liga prvaka, 5. kolo skupine D:

CSKA Moskva - Bayern 1:3 (Honda 62-11m / Robben 17, Götze 56, Müller 65-11m)

Manchester City - Viktoria Plzen (kasnije)

Redoslijed: 1. Bayern 15, 2. Manchester City 9 (-1), 3. CSKA Moskva 3, 4. Viktoria Plzen 0 (-1).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider