Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Topnici' imaju novca

Arsenal uzvraća udarac Unitedu: Pogodite tko je viđen na Emiratesu!

Zvijezda Manchester United Wayne Rooney navodno je viđen na stadionu Unitedova mrska suparnika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neimenovani "doušnik" nazvao je britansku radiopostaju talkSPORT i sa stopostotnom sigurnošću tvrdio da je jutros u Londonu, točnije kod ulaza na stadion Arsenala, vidio engleskog nogometaša Waynea Rooneyja.

Napadač Manchester Uniteda velika je želja nekolicine klubova, nakon što je nedavno predao i službeni zahtjev za odlaskom iz redova "crvenih vragova", zbog nezadovoljstva svojim statusom kod umirovljenog menadžera Sir Alexa Fergusona, ali i zbog imenovanja njegovog nasljednika - Davida Moyesa.

Podsjetimo, Rooney je svoju karijeru započeo u Evertonu kod Moyesa, ali se uoči dolaska u United s njime sukobio, te otada njih dvojica nisu u dobrim odnosima.

Izvršni predsjednik Arsenala Ivan Gazidis tvrdi da Arsenal ima dovoljno novaca za realizaciju transfera 27-godišnjeg napadača, ali i ispunjavanje njegovih visokih zahtjeva koji se tiču tjednih primanja.

Recimo i da su osim Arsenala za Rooneyja zainteresirani PSG i Manchester City, koji mogu ponuditi daleko više novaca engleskom reprezentativcu od Arsenala. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider