Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što vi mislite?

Ancelotti žali za Ibrom: 'Ne razumijem zašto je isključen!'

Talijanski nogometni stručnjak Carlo Ancelotti bio je podijeljenih osjećaja nakon 2-1 pobjede u gostima kod Valencije, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dok je bio presretan i igrom i rezultatom sve do 90. minute utakmice, svega dvije minute bile su dovoljne da Talijan nakon susreta bude i nezadovoljan. Adil Rami postigao je pogodak, a Zlatan Ibrahimović zaradio crveni karton zbog preoštrog starta.

>> Glupost u zadnjoj minuti: Ibra se ispromašivao pa 'pocrvenio'!

''Zaslužili smo treći pogodak na utakmici. No, rezultat je vrlo dobar za nas uoči uzvratne utakmice Parizu. Nemojmo žuriti, ima još 90 minuta utakmice koje treba odraditi na ispravan način. Predstava poput ove večerašnje daje mi puno samopouzdanja za nastavak dalje'', rekao je Ancelotti, te se osvrnuo na crveni karton švedskog reprezentativca.

''Ne razumijem za što je dobio crveni karton! Nije pošteno. Bit će nam time teže u uzvratu, jer je Ibrahimović naš vrlo bitan igrač'', zaključio je.

Neki francuski mediji su razvili priču o potpuno indolentnom Šveđaninu koji nije pokazao nikakve emocije dok je izlazio s travnjaka Mestalle, te zaključuju da ga crveni karton, inače treći u karijeri u Ligi prvaka, nije niti malo potresao.

''Kako to mislite? Naravno da me boli ovaj crveni karton, vjerujte mi, mnogo bih bio zadovoljniji da ga nisam dobio'', rekao je za L'Equipe Ibrahimović.

Što vi mislite, je li Ibrahimović zaslužio crveni karton?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider