Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ramos je kao...'

Ancelotti poslao poruku Barceloni, Bayernu i ostatku svijeta

Trener nogometaša Real Madrida Carlo Ancelotti istaknuo je da se neće zadovoljiti ovogodišnjim osvajanjem Lige prvaka i da već razmišlja o novim trofejima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je, podsjetimo, prošli mjesec osvojio desetu europsku krunu u klupskoj povijesti, pobijedivši u finalu Lige prvaka gradskog suparnika Atletico nakon produžetka (4:1).

"Želim još jedan europski naslov, idemo po 11. krunu. Decima nije kraj, već početak ciklusa", najavio je Carlo Ancelotti u razgovoru za klupsku televiziju.

"Imamo iznimno mladu momčad punu talenta. Imamo igrače koji će napredovati u sljedećoj sezoni, poput onih koji su došli prošlo ljeto", Illarramendija i Isca. Uvijek sam vjerovao da Real ima kvalitetu za osvajanje Lige prvaka i cijelo sam vrijeme bio pun samopouzdanja.

Osim Cristiana Ronalda i Garetha Balea, koji su najčešće bili u prvom planu u prošloj sezoni, Ancelotti je posebno htio istaknuti još jednog igrača: "Sergio Ramos je nakon Božića postao drugačiji igrač, bio je odlučujući faktor u našim ključnim pobjedama. On ima sve što je imao i Paolo Maldini u Milanu - osobnost, tehničku kvalitetu, sposobnost da bude vođa na terenu i izvan njega. Nikad prije nikoga nisam usporedio s Maldinijem. Sergio je danas najbolji obrambeni nogometaš na svijetu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider