Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U čast Mandže i svih Hrvata!

VIDEO Bayern i Njemačka čestitali Hrvatskoj ulazak u Europsku uniju!

Aktualni prvak Europe Bayern i Njemačka čestitali su Hrvatskoj ulazak u Europsku uniju na originalan način...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju od 22 sata pa do 2 ujutro u ponedjeljak stadion aktualnog prvaka Europe Bayerna, velebna Allianz Arena svijetlit će u bojama hrvatskog grba u čast Hrvatske i jednim dijelom Marija Mandžukića, hrvatskog reprezentativca i ponajboljeg igrača bavarskog diva, te ostalih Hrvata koji su ostavili dubok trag u najvećem njemačkom klubu, poput Zlatka Čajkovskog i Branka Zebeca, koji su kao treneri započeli stvaranje velikog Bayerna još 60-tih godina.

>> Allianz Arena u bojama hrvatskog grba: U čast Mandže i Hrvatske!

"Ponosan sam što Hrvatska ulazi u Europsku uniju, a lijepo je znati što će i ovaj impresivni stadion barem nakratko biti hrvatski", rekao je Mandžukić koji je prošle sezone postigao 15 prvenstvenih pogodaka, te je dijelio treće mjesto ljestvice strijelaca Bundeslige.

"Ova simbolika jasno govori da smo kao nacija cijenjeni i u sportu i u našem poslu. Nadamo se da će ulazak Republike Hrvatske u EU našim klijentima olakšati poslovanje i donijeti nova radna mjesta", rekao je Boris Galić, predsjednik Uprave Allianz Zagreb, na čiju je inicijativu pokrenuta ideja o osvjetljenju Bayernovog stadiona u boje hrvatskog grba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider