Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Slaven Belupo izbacio Aris i ušao u 1. kolo Kupa UEFA

Slaven Belupo, hrvatski predstavnik u nogometnoj Europi, pobijedio je na domaćem terenu grčka Aris rezultatom 2:0, što mu je bilo dovoljno za prolazak u glavni ždrijeb Kupa UEFA.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jaki Aris iz Soluna pokleknuo je u Koprivnici. Velika je to pobjeda za Slaven, jer Grci su došli s vrlo dobrom momčadi, prepunom stranih pojačanja, no to im nije bilo dovoljno. Ni prednost od 1:0 iz Soluna nije na kraju ništa značila: Slaven se pridružio Dinamu u 1. kolu Kupa UEFA!

Već u 13. minuti sreća se osmjehnula Koprivničanima. Nakon jednog kornera gosti su si sami zabili pogodak i njihova prednost iz prve utakmice više nije postojala. U drugom dijelu Slaven je uništio goste. Vručina je izbjegao zaleđe u 64. minuti i zatim zabio za 2:0. Do kraja dvoboja gosti su pokušali postići gol koji bi im donio prolaz dalje, ali njihovi napadi bili su prilično bezopasni. Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka, moglo je početi veliko slavlje u Koprivnici.

Poslije debakla Dinama jučer, Slaven je ipak obranio čast hrvatskom klupskom nogometu. Mala momčad iz Koprivnice još je jednom dokazala da se jako dobro radi u ovom klubu, koji je prošle sezone zauzeo drugo mjesto u HNL-u, ispred Rijeke i Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider