Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''Plan je bio ispravan''

Stručni komentator Nove TV: ''Sagosen je dao neke nemoguće golove, ali nije bio kao Duvnjak''

Reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja razgovarao je sa stručnim komentatorom Nove TV Ivicom Obrvanom.

Hrvatska rukometna reprezentacija po treći put u svojoj bogatoj povijesti borit će se za naslov europskog prvaka, nakon što je u šokantnom polufinalu u Stockholmu svladala Norvešku.

''Već smo ispali iz programa, ali smo ovim zadnjim golom uletjeli u produžetke. Trebalo bi nam sigurno puno vremena da sve prokomentiramo. Velike čestitke našoj reprezentaciji za fantastičan rezultat i plasman u finale'', rekao je u uvodu stručni komentator Nove TV Ivica Obrvan.

Na poluvrijeme se otišlo s dva gola prednosti za Kauboje (12:10), ali činjenica da je Hrvatska primila samo deset pogodaka u prvom dijelu je bilo odlično.

gol expired Rukometni svijet poklonio se Hrvatskoj: "Malo momčadi ima takav karakter. To je u njihovim genima" divider

''Plan da se utakmica svede u sporiji ritam bez tranzicije je sigurno bio ispravan. Mi smo praktično cijelu utakmicu uspavali njihovu igru, igralo se gol za gol s dugačkim napadima i to se pokazalo uspješnim'', izjavio je Obrvan.

Iz prvog poluvremena definitivno treba izdvojiti Marina Marića, koji je imao pet od pet iz igre te svojim petim pogotkom donio dva gola viška za drugo poluvrijeme.

gol expired Španjolci najavili finale, znaju što ih čeka: ''Ne znam kako Hrvati uvijek to uspijevaju'' divider

''Fantastično je funkcionirala veza Karačić-Marić u kojoj je naš pivot bio sjajan realizator. I nemojmo zaboraviti Marina Šegu, koji je praktično zatvorio vrata'', kazao je stručni komentator Nove TV.

Domagoj Duvnjak s osam je golova predvodio svoju momčad do pobjede protiv Norveške.

''Danas je bio direktni dvoboj dvojice ponajboljih igrača ovog prvenstva, Sagosena i Duvnjaka. Sagosen je dao neke golove iz nemogućih pozicija. Međutim, kad se usporede sve situacije u igri, Sagosena nismo vidjeli toliko kao Duvnjaka.

gol expired Norveški kapetan omalovažavao hrvatskog igrača, a zvijezda priznala: "Naš san je srušen" divider

Hoće li Hrvatska napokon uzeti europsko zlato?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider