Tenis
SPORTOVI
Tenis
ostavila ju bez servis-gema

Mikica pomela osmu igračicu svijeta za samo 65 minuta!

Još jednu brutalnu predstavu odradila je naša najbolja tenisačica Mirjana Lučić-Baroni, koja se plasirala u 4. kola vrlo jakog WTA turnira u Miamiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirjana Lučić-Baroni još je jednom doslovno razvalila poljsku tenisačicu Agnieszku Radwansku, 8. igračicu svijeta u ovome trenutku. Nakon 6:3 i 6:2 na ovogodišnjem Australian Openu, Mikica je u Miamiju slavila još uvjerljivije sa 6:0 i 6:3!

Zanimljivo, sva tri gema koja je Poljakinja osvojila bili su servis-gemovi naše tenisačice. To znači da Radwanska nijednom nije uspjela zadržati vlastiti početni udarac. Osvojila je svega 12 od 42 poena.

Samo 20 minuta trebalo joj je za osvajanje prvog seta, u kojem je Radwansku ostavila bez ijednog gema. U drugom setu je bilo puno više borbe, a tenisačice su čak sedam puta gubile servis.

Radwanska je dvaput imala 'break' viška na početku, ali je Mirjana preokretom došla do prednosti 4-2. Novim 'breakom' Poljakinja je vratila nadu, ali je Lučić-Baroni osvojila sljedeća dva gema i za 65 minuta stigla do pobjede 6-0, 6-3 kojom je već sada ostvarila svoj najbolji rezultat na Miami Openu.

Lučić-Baroni će u 4. kolu igrati protiv Amerikanke Bethanie Mattek-Sands, koja je izbacila 17. nositeljicu Anastaziju Pavljučenkovu. Nikada se dosada nisu susrele na WTA Touru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider