Tenis
SPORTOVI
Tenis
nastavlja se sjajna sezona

Mikica kreirala ludi preokret u Miamiju, Konjuh izgubila maraton

Mirjana Lučić-Baroni kreirala je veliki preokret na WTA turniru u Miamiju, dok se Ana Konjuh oprostila od nastupa u 2. kolu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić Baroni plasirala se u 3.kolo velikog WTA turnira u Miamiju svladavši u 2. kolu Ukrajinku Katerinu Bondarenko sa 6-2, 2-6, 7-6(2).

Najbolja hrvatska tenisačica napravila je veliki preokret protiv 94. igračice svijeta, koja je u trećem setu vodila s čak 5-1. Unatoč velikom zaostatku, Makarka je uspjela sve nadoknaditi i izjednačiti na 5-5, a onda u 13. igri zadnjeg seta posve nadigrati Ukrajinku i doći do velike pobjede.

Lučić-Baroni (29. na WTA listi) je kao 26. nositeljica bila slobodna u 1. kolu, a u 3. ide na bolju iz dvoboja pete nositeljice Poljakinje Agnieszke Radwanske i Kineskinje Qiang Wang.

Ana Konjuh izgubila je dvoboj 2. kola istog turnira u Miamiju od Belgijanke Kirsten Flipkens sa 6-7 (4), 7-6 (6), 2-6.

Konjuh je izgubila maratonski dvoboj protiv belgijske veteranke, koja je 54 mjesta lošije plasirana od Dubrovkinje. Nakon što je u "tie-breaku" izgubila prvi set, i to nakon što je vodila 4-2, u drugom setu je Konjuh nadoknadila zaostatak od 2-5, spasivši pritom i dvije meč-lopte. U trećem setu je Ana posustala, svoj je servis izgubila triput i poraz je bio neizbježan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider