Tenis
SPORTOVI
Tenis
KRENULO JE S PROVOKACIJAMA

VIDEO Incident na meču Goje i srpskog tenisača: Viktor Troicki ušao u sukob s dvojicom gledatelja

Vrlo neugodna situacija dogodila se na tribinama tijekom meča kvalifikacija za US Open između Borne Goje i Hamada Međedovića.

Viktor Troicki (Foto: Afp)

Hrvatski tenisač Borna Gojo uspješno je započeo put prema ostvarenju svog cilja, da nastupi u glavnom ždrijebu ovogodišnjeg US Opena, posljednjeg teniskog Grand slam turnira u godini.

U prvom kolu kvalifikacija savladao je srpskog tenisača Hamada Međedovića rezultatom 7:5, 6:7 i 6:4, no sve je u sjenu bacio incident koji se dogodio pred početak posljednjeg seta.

Troicki u neočekivanom sukobu

Naime, srpski izbornik te bivši 12. tenisač svijeta, Viktor Troicki, ušao je u sukob s dvojicom gledatelja koji su se nalazili nedaleko od njega, na tribinama.

Iako u dostupnom videu ne možemo vidjeti kako je točno sve započelo, informacije govore da su dvojica gledatelja provocirala Međedovića, na što je Troicki odlučio verbalno reagirati.

To je sve završilo tako da su spomenuta dvojica došla do njega, s namjerom da iniciraju fizički sukob. Troicki je uspio ostati miran te je pričekao osiguranje, koje je udaljilo dva vrlo ljutita gledatelja.

Gojo na dva meča od glavnog ždrijeba

"Ovo je New York, a ne je***a Srbija", poručio mu je jedan od njih. Zanimljivo, jedan od gledatelja blizu osobe koja je snimila cijelu situaciju pokušavao je cijelo vrijeme smiriti uznemirenog gledatelja, govoreći mu kako je Troicki bivši igrač.

Gojo i Međedović sve su to promatrali te su imali malo dulju pauzu prije posljednjeg seta. Hrvatski tenisač uspio je ostati smiren nakon što je izgubio set ranije te je ostvario vrlo bitnu pobjedu.

Do ulaska u glavni ždrijeb preostalo mu je savladati dvojicu tenisača, a prvi od njih bit će Adrian Andreev iz Bugarske, 192. tenisač svijeta. Savlada li njega, posljednja će prepreka biti iskusni Kevin Anderson ili Tomas Machac iz Češke.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider