Tenis
SPORTOVI
Tenis
stižu zvijezde

Zadar te zove: Objavljene ulaznice za najveći sportski događaj u Hrvatskoj

Na mega popularni teniski spektakl stižu najveće hrvatske zvijezde.

Polako nam se bliži najveći sportski događaj ove godine u Hrvatskoj. Proslavljeni hrvatski tenisač Marin Čilić sa svojom Zakladom organizira treće izdanje popularnog teniskog turnira Gem Set Hrvatska.

Nakon Zagreba 2019. i Petrinje 2021., slijedi spektakl u Zadru. Na Višnjiku će se 17. srpnja okupiti najveća imena hrvatskog sporta.

Dan prije, 16. srpnja, Marin Čilić će s djecom u Zadru zaigrati tenis i tako upotpuniti kids day.

Prihod od turnira ide za izgradnju sportskog igrališta u Stankovcima.

"Ideja za ovaj sportski događaj rodila se 2018. potaknuta velikim uspjehom naših nogometaša i želja mi je bila okupiti vrhunske, uspješne, hrvatske sportaše iz svih sportova i da napravimo zajedno nešto za dobrobit naše zajednice. Imali smo do sada dva prekrasna Gem Set Hrvatska projekta u Zagrebu i u Petrinji, a naši proslavljeni sportaši svojom prisutnošću su pomogli da se o ovom projektu priča, da se promovira i da zajedno stvorimo jednu lijepu, humanitarnu priču o kojoj će se pričati i u svijetu," kazao je Marin Čilić na predstavljanju projekta.

"Zadovoljni smo jer smo napravili odlične rezultate do sada, izgradili smo četiri igrališta i presretni smo što ćemo pomoći i OŠ u Stankovcima da djeca dobiju priliku baviti se sportom. Veselimo se novim rezultatima i uspjesima Gem Set projekta kojima ćemo potaknuti još više djece na bavljenje sportom," dodao je hrvatski tenisač.

Ulaznice za turnir su objavljene, a možete ih kupiti OVDJE.

Prethodnih su godina, uz domaćina Marina Čilića, uzeli rekete u ruke i međusobno odmjerili snage Luka Modrić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Dejan Lovren, Nikola Mektić, Mate Pavić, Ivan Dodig, Borna Ćorić, Donna Vekić, Bojan Bogdanović, braća Sinković i priredili nezaboravni spektakl te dali značajan doprinos humanitarnom cilju događanja.

Od popodnevnih sati 17. srpnja, na platou bazena ŠC Višnjik, u Tennis Village-u biti će organizirane edukativne radionice za djecu i niz različitih promotivnih i zabavnih aktivnosti za cijelu obitelj.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider