Tenis
SPORTOVI
Tenis
IMA POSEBAN TALENT

Sjećate se bujne plavuše koja je postala instant hit? Poludjela jer su je ovaj put ignorirali

Megan Lucky je završila svoj pohod na US Openu.

Megan Lucky (Foto: Instagram @meglucky53)

Posljednje dvije godine svojih je malo više od pet minuta slave na US Openu dobila i stanovita Megan Lucky. Sjećate se one bujne plavuše koja je eksala pivo kad bi je režiser prijenosa na američkom Grand Slamu pokazao na velikom ekranu?

Teniska zaljubljenica brzo je dobila nadimak ''Beer girl''. Ipak je to Amerika. Ubrzo i preko 100 tisuća pratitelja na Instagramu. Ipak je to Amerika u doba društvenih mreža. Atraktivna djevojka koja ispija veliko pivo u samo nekoliko sekundi očito je formula za uspjeh.

Stigla je Megan i ove godine na US Open, čekala je i čekala, no na velikom ekranu tijekom pauze između igre nismo je vidjeli. Za nju nije bila treća sreća, jer organizatori su ju očito odlučili ignorirati.

''Naravno da sam bila na US Openu i ove godine, ali netko je iz nekog razlog odlučio da me ne žele na velikom ekranu. Razlog mi nije poznat, meni nitko nije ništa rekao, ali opet sam se dobro zabavila. 'Beer girl' je i dalje dio mene i imam nove planove'', rekla je Megan svojoj vojsci fanova na društvenim mrežama.

Navodno pokreće vlastiti pivski brend, a US Open joj vjerojatno nije htio dati besplatnu reklamu i skretati pažnju s tenisača tijekom mečeva. Ona je pak najavila kako će se prebaciti na neki sport koji želi malo više zabave na tribinama. ''Beer girl'' se očito vraća.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider