Tenis
SPORTOVI
Tenis
žustra svađa s Tsongom

VIDEO Centimetri dijelili Wawrinku od najgluplje diskvalifikacije!

Stan Wawrinka uvjerljivom je pobjedom izborio polufinale Australian Opena, no istovremeno mu je malo nedostajalo pa da bude diskvalificiran...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Noćas su Stan Wawrinka i Jo-Wilfried Tsonga odigrali prvi četvrtfinalni dvoboj u konkurenciji tenisača na Australian Openu. Švicarski tenisač dobio je meč s 3:0 u setovima, a isti je obilježilo nesvakidašnje prepucavanje dvojice igrača iz samog vrha te napucavanje loptice od strane četvrtog igrača svijeta koje je zamalo pogodilo sakupljača loptica.

Na kraju prvog, vrlo napetog seta koji je rezultatom 7:6 otišao na stranu švicarskog tenisača igrači su imali vrlo žustru raspravu na temu "tko koga gleda".

"Što si rekao?", upitao je Stan Tsongu.

"Što da gledam? Ti mene gledaš, a ne ja tebe! Uopće te ne gledam. Tražiš probleme? Ne razumijem. Jesam li te gledao? Jesam li te ijednom pogledao?", upitao je ljutiti Wawrinka.

"Naravno", odgovorio je kratko Francuz.

"Ovo je teniski meč. Smiri se. Ovo je samo teniski meč. Opusti se, opusti...", zaključio je Švicarac.

Sudac je načuo da se svađaju iza njegovih leđa, a kada ih je pogledao odmah su se, poput male djece, primirili.

Wawrinka je nakon toga dobio drugi set te je svojim servisom otvorio treću dionicu. Nakon što je promašio udarac za break-loptu Tsonge Švicarac je iz frustracije napucao jednu loptu i zamalo pogodio sakupljača loptica. Da ga je loptica pogodila, Wawrinka bi momentalno, prema pravilima, bio diskvalificiran... To se dan ranije dogodilo u juniorskom dijelu Australian Opena, kada je sudac izbacio s turnira Talijanku Viviani koja je nehotice i to skroz lagano, pogodila sakupljača loptica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider