Tenis
SPORTOVI
Tenis
Gem set Hrvatska

VIDEO Marin Čilić otkrio koje bi veliko hrvatsko sportsko ime želio dovesti: "Želi doći još od prvog turnira"

Marin Čilić u tri dosadašnja izdanja Gem Set Hrvatska okupio je domaću sportsku elitu, ali kaže kako bi rado vidio Ivana Rakitića.

Zaklada Marin Čilić, predvođena čovjekom čije ime nosi, i treći je put okupila vrlo respektabilnu skupinu imena na humanitarnom turniru Gem Set Hrvatska, ponajvećih trenutačno u hrvatskom sportu, i još jednom ispunila svoju humanitarnu misiju.

Na Višnjiku se igralo za prikupljanje novca za izgradnju višenamjenskoga sportskoga igrališta za djecu, također i igrališta za promociju bavljenja sportom djece i mladeži u Stankovcima. Luka Modrić pojavio se i treći put, iako je jutro kasnije putovao na pripreme Real Madrida, ali humanitarni spektakl u svom gradu nije želio propustiti.

Marin Čilić zasad još ne zna gdje će se održati sljedeći turnir, ali zna da će biti ponovo za dvije godine, odnosno 2025. zbog zgusnutog rasporeda naših sportskih zvijezda, no zvjezdanu postavu koju iz godine u godinu dovodi sa sobom na ova okupljanja teško će nadmašiti.

Gotovo da i nema velikog hrvatskog aktivnog sportaša ili legende koji se nisu pojavili kraj Marina na terenu, ali otkrio nam je koje mu je veliko ime ostalo neispunjena želja.

"Volio bih vidjeti Ivana Rakitića ovdje. Izrazio je veliku želju od prvih dana nastupati, ali svi smo aktivni sportaši, imamo turnire, natjecanja i nije nas lako okupiti. Od 2019. do danas ovo je fantastično druženje. Zahvaljujem svim sportašima koji dođu i podignu raspoloženje na višu razinu", rekao je Marin Čilić za gol.hr.

U njegovu turniru uživali su, između ostalih i teniski kolega Mate Pavić te ponajbolji hrvatski košarkaš Darijo Šarić koji su u videu na početku teksta podijelili svoje dojmove s ove lijepe humanitarne priče.

Za kraj se kratko osvrnuo i na finale Wimbledona, koji je zbog ozljede nažalost morao propustiti, ali se nada kako će njegovo koljeno biti dovoljno dobro za nastup na Umagu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider