Tenis
SPORTOVI
Tenis
Slon u prostoriji

Izvukli Đokovića, a još nije sigurno da će igrati: Evo što će biti sa ždrijebom deportiraju li ga

Đoković je u četvrtak saznao suparnika, ali još nema definitivne potvrde da će igrati na prvom Grand Slamu sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Australija je, izgleda, još malo odložila odluku o deportaciji Novaka Đokovića, očekivalo se kako će ministar Alex Hawke ovoga četvrtka odlučiti o njegovoj sudbini i nastupu na Australian Openu, međutim premijer Scott Morrison u svojem poslijepodnevnom obraćanju naciji rekao je kako još razmišlja. Kasnije kroz dan je procurilo kako definitivno ni u četvrtak neće biti odluke.

Nedavno obavljeni ždrijeb glavnog turnira obavljen je poslijepodne uz zakašnjenje od oko sat vremena, a kad je konačno završen, u njemu je svoje mjesto pronašao i branitelj naslova te prvi nositelj Novak Đoković, koji je izvukao okršaj protiv sunarodnjaka Miomira Kecmanovića.

gol expired Još nema odluke o Đokoviću: Australci odgodili ždrijeb sat vremena, ali su mu ipak izvukli suparnika na startu turnira divider

No, ovo ne znači kako će Đoković na koncu definitivno zaigrati jer nad njegovom sudbinom još visi mač Alexa Hawkea, čiji bi ga dekret još uvijek mogao otjerati iz zemlje uoči početka turnira.

Dogodi li se taj za njega najcrnji scenarij, Đokovića će automatski diskvalificirati iz 1. kola i to je mnoge prisutne na ždrijebu ostavilo zbunjene", objasnio je australski 9News.

gol expired Australski novinar plasirao senzacionalnu vijest: Novak Đoković će noćas biti deportiran? divider

"Izbace li Đokovića iz ždrijeba, njegovo mjesto u kosturu preuzet će 5. nositelj, ruski tenisač Andrej Rubljev, a umjesto Đokovića će u ždrijebu turnira postaviti 33. nositelja", piše 9News.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider