Tenis
SPORTOVI
Tenis
ODRADIO SEDAM MEČEVA

Borna Gojo zadovoljan odrađenim: "Nisam skinuo gaće, a sad u Split jer Davis Cup je moj Grand slam!"

Nakon teških kvalifikacija i četiri meča u glavnom turniru US Opena, Borna Gojo vraća se kući.

Borna Gojo (Foto: Afp)

Nije Borna Gojo bio sposoban prirediti iznenađenje u meču protiv Novaka Đokovića

6:2, 7:5, 6:4 bio je rezultat kojim je Srbin slavio, a Gojo je savršenu priliku imao u drugom setu, u kojem je vodio 3:0. No, Đoković bi svaki put kad je bilo potrebno podigao igru.

Igra pred 20 tisuća gledatelja

"Nije zabavno igrati protiv njega. Da sam igrao bolje nego što jesam i on bi vjerojatno. Trebalo je neko vrijeme da se prilagodim terenu, da pogodim polje", rekao je Gojo, zadovoljan iskustvom.

Dodao je onda nešto o pravilima za budućnost, ali i samoj činjenici da je igrao na Arthur Ashe stadionu pred 20 tisuće gledatelja.

“Želim biti što bolje rangiran, ali već razmišljam o Davis Cupu, da se oporavim. Volio bih ostati dan, dva u New Yorku, ali ću morati pripremiti se za ono što slijedi. Uvijek je ovo bio neki san. Da sam mogao fizički, stajao bih sedam sati tamo na glavnom terenu. Uživam u tome. Rekao sam sebi da ću dati sve od sebe. Ne idem samo skinuti gaće, uzeti dva gema i ići kući. Dao sam što sam mogao", objasni je.

Dolazak na Davis Cup nije upitan

A kad je već spomenuo Davis Cup, on je jedan od onih čije odazivanje izborniku nikad nije bilo upitno, posebno sad kad ima priliku igrati u svom Splitu.

"Podosta sam slomljen, sve me boli, ali idem što prije kući da vidim što i kako. Slijedi Davis Cup u Splitu, što će biti nešto posebno za mene. Bit ću tamo 150 posto. To je moj Arthur Ashe", potvrdio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider