Tenis
SPORTOVI
Tenis
Sjajan niz

ATP Pariz: Dodig i Krajicek u novom finalu, Dodigovo 44. u karijeri

Ivan Dodig i Austin Krajicek plasirali su se u finale parova u Parizu.

Dodig i Krajicek (Foto: Afp)

Hrvatski tenisač Ivan Dodig se s Amerikancem Austinom Krajicekom plasirao u finale parova na ATP turniru iz serije Masters 1000 u Parizu svladavši Nijemce Kevina Krawietza i Andreasa Miesa sa 6:3, 6:4 te se tom pobjedom kvalificirali i na ATP finale koji će se igrati u Torinu od 13. do 20. studenoga.

gol expired Splitski Jadran opet se plasirao u Ligu prvaka: Hrvatska ima dva kluba u eliti! divider

Dodig i Krajicek su dominirali tijekom čitavog dvoboja protiv svojih izravnih konkurenata za posljednje, osmo mjesto koje vodi u Torino, a do pobjede su stigli sa po jednim breakom u oba seta dok oni nisu bili suočeni s niti jednom break-loptom u čitavom susretu.

U prvom setu hrvatsko-američka kombinacija je ostvarila break odmah u drugom gemu, dok su ključnu prednost u drugom setu ostvarili kod rezultata 3:3.

gol expired VIDEO Salzburg slavio na gostovanju, Sučić u odličnoj formi: Novom asistencijom traži kartu za Katar divider

Za Dodiga i Krajiceka ovo je 11. utastopna pobjeda kojom su stuigli do četvrtog uzastopnog finala. U Firenci su izgubili, a zatim su osvojili naslove u Napulju i Baselu.

gol expired Karoglan nakon pobjede najavio odlazak s klupe Hajduka? "Mogu vam obećati da ćete dobiti pravog trenera" divider

Dodigu je ovo ukupno 44. finale parova u karijeri, dosada je osvojio pet naslova među kojima je i pet Masters 1000 turnira. Bio je jednom i pobjednik u dvorani Bercy, 2015. godine s Brazilcem Marcelom Melom, a na putu ka drugom naslovu u nedjelju će mu stajati Nizozemac Wesley Koolhof i Britanac Neal Skupski.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider