Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Uskoro četvrtfinale

Zanimljiva uvertira u nogometni spektakl, Brazilac poslao poruku Modriću: "Vidimo se, tata"

Rodrygo i Luka Modrić dijele svlačionicu u Real Madridu.

Rodrygo (Foto: Afp)

Ovog petka nogometaši Hrvatske i Brazila igraju utakmicu četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Katru, a na terenu stadiona Educational City snage će odmjeriti i brojne zvijezde koje dijele klupsku svlačionicu.

Tako je Rodrygo, nogometaš Real Madrida, u najavi utakmice poslao kratku poruku svojem suigraču, ali i kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije, Luki Modriću:

"Vidimo se, tata", napisao je Rodrygo uz fotografiju na kojoj se može vidjeti kako ga Modrić grli na utakmici madridskog sastava.

Vinicius VIDEO Nepozvani gost prekinuo konferenciju brazilske zvijezde, novinari ostali u čudu divider

Kapetan Vatrenih iznimno cijeni mladog brazilskog napadača i brojnim savjetima pomaže svojem sinu, kako ga iz šale naziva, da bude što bolji na terenu. Inače, tako se njih dvojica međusobno nazivaju u svlačionici Kraljevskoga kluba, a sve je počelo time što je Luka istog godišta kao Rodrygov otac.

Zlatko Dalić ANKETA Pomozite Daliću i izaberite prvih 11 Hrvatske za spektakl protiv Brazila divider

U najavi utakmice Modrića je nahvalio još jedan nogometaš madridskog sastava, Vinicius, koji ga je obasipao brojnim komplimentima:

"Teško je igrati protiv igrača takve kvalitete, puno sam naučio od njega. Doživljavam ga kao uzora. Da netko s 37 godina igra na visokoj razini, to je rijetko", kazao je Vinicius na konferenciji za medije, koju je nakratko prekinula mačka...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider