Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Vrijedan "bisht"

Messi bi mogao zaraditi milijun eura za plašt u kojem je podigao trofej svjetskog prvaka

Omanski odvjetnik Ahmed Al Barwani želi kupiti plašt u kojem je Lionel Messi podigao trofej svjetskog prvaka.

Leo Messi (Foto: Afp)

Novi svjetski prvak Lionel Messi na dodjeli trofeja poslije pobjede Argentine protiv Francuske u finalu nosio je "bisht“, tradicionalni arapski plašt koji se nosi u važnim prilikama te simbolizira čast i poštovanje, a sad bi mogao za njega dobiti milijun eura, odluči li ga prodati.

Messi je dozvolio šeiku Tamimu bin Hamadu Al Thaniju da mu stavi plašt preko ramena prije nego što je podigao trofej svjetskog prvaka iz ruku FIFA-inog predsjednika Giannija Infantina te ga prezentirao suigračima.

Lionel Messi Što je to Messi obukao prije podizanja pehara? Šeik ga iznenadio, niti on nije znao o čemu se radi divider

Argentinci su posljednjih nekoliko dana razulareno slavili i pitanje je zna li Messi gdje mu je, ali uspije li ga pronaći mogao bi ga prodati za milijun eura. Nudi mu ih odvjetnik iz Omana Ahmed Al Barwani, koji želi otkupiti tuniku za spomenuti iznos.

Želi je izložiti

"Messi prijatelju, čestitam ti na pobjedi u Katru. Nudim ti milijun dolara za taj bisht“, poručio je sedmerostrukom dobitniku Zlatne lopte na društvenim mrežama.

Lionel Messi Ništa od egzotike: Messi odlučio gdje nastavlja svoju karijeru divider

U intervjuu za The National odvjetnik je izrazio ponos što je arapski svijet u finalu SP-a predstavljen u tako pozitivnom svjetlu, a odgovorio je i na pitanje što će mu Messijev plašt.

"Bit će izložen u znak počasti ovog velikog i ponosnog događaja. Kako bismo ga zauvijek pamtili i kako bi nas uvijek podsjećao kako je sve moguće. Bio sam na stadionu kad je katarski emir dao taj bisht Messiju i svjedočio tom momentu“, objasnio je i dodao kako još čeka Messijev odgovor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider