Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
POTPUNO IZGUBIO KONTROLU

Ludilo korejskog izbornika završilo crvenim kartonom

Imao je Paulo Bento puno toga za reći sucu Taylora nakon susreta Gane i Južne Koreje.

Anthony Taylor i Paulo Bento (Foto: Afp)

Jednu od najboljih utakmica Svjetskog prvenstva u Katru odigrali su Gana i Južna Koreja, a susret je završio pobjedom Afrikanaca rezultatom 3:2. 

Gana je u tom susretu bila inferiorna, ali je iz jedina dva udarca došla do vodstva 2:0 na odmoru. Uporni Koreanci su se onda vratili, da bi ipak primili još jedan pogodak. Do kraja susreta žestoko su napadali, ali Gana se je spasila i tako došla do pobjede. Po mnogima nezaslužene, no pobjednik je onaj tko postigne više pogodaka, zar ne?

Imali su igrači Južne Koreje što prigovoriti

Sam kraj susreta rezultirao je žestokim reakcijama inače smirenih i pristojnih igrača Južne Koreje. Naime, već je bila istekla sudačka nadoknada vremena, kad je jedan udarac iz daljine blokiran te je završio u korneru. Nadali su se predstavnici Azije još jednoj prilici, no sudac Anthony Taylor pokazao je kraj.

Paulo Bento Paulo Bento (Foto: Afp)

Uz izraze ljutnje, ali i sa suzama u očima, korejski igrači okružili su suca, no on je smatrao kako je odigrano dovoljno nogometa i ostao je smiren. Sve dok do njega nije došao izbornik Južne Koreje, Paulo Bento. Temperamentni Portugalac imao mu je puno toga za reći, unosio mu se u lice i bio je vrlo glasan. 

Anthony Taylor i igrači Južne Koreje Anthony Taylor i igrači Južne Koreje (Foto: Afp)

Njegove frustracije nisu dale nikakvog rezultata, osim onog koji će ga koštati. Naime, Taylor se u jednom trenutku odmaknuo i Bentu pokazao crveni karton.

Tako će Južna Koreja, ako komisija tako odluči, u posljednjem susretu, kad ih čeka sudar s Portugalom, možda morati pobjedu nade tražiti bez svog izbornika na klupi. 

Anthony Taylor i Paulo Bento Anthony Taylor i Paulo Bento (Foto: Afp)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider