Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Stravične vijesti

Iranac slavio ispadanje svoje reprezentacije sa SP-a, policija ga likvidirala hicem u glavu

Iran je porazom od SAD-a 0:1 ispao sa Svjetskog prvenstva, a proslavu tog poraza mladi Iranac platio je glavom.

Iran (Foto: Afp)

Nogometna reprezentacija Irana sinoć je u odlučujućoj utakmici poražena od SAD-a te je posljedično ispala sa Svjetskog prvenstva u Katru. Irancima je za prolazak dalje bio dovoljan i remi, međutim poraz golom američkog Hrvata Christiana Pulišića značio je odlazak kući.

Iran - SAD Pulišić srušio Iran i odveo Amerikance u osminu finala Svjetskog prvenstva, evo na koga idu divider

Nažalost, iz Irana danas stižu stravične vijesti. Tamošnji mediji pišu kako je Mehran Sammak ubijen na sjeveru zemlje jer je slavio pobjedu SAD-a protiv Irana. Poslije utakmice vozio se svojim automobilom i glasno slavio ispadanje svoje zemlje, a to su primijetile snage sigurnosti iranskog islamskog režima, koje su ga likvidirale hicem u glavu.

Sve objavio njemački odvjetnik

Sve je objavio njemački odvjetnik, Niema Movassat, na svojem službenom Twitteru.

"Mehran Sammak imao je samo 27 godina. Sljedbenici režima pucali su mu u glavu u Anzali, u sjevernom Iranu, jer je slavio ispadanje Irana sa Svjetskog prvenstva tako što je puštao glazbu iz svojeg automobila", objavio je.

Nogometaši Irana Mučna uvertira u ključni dvoboj Svjetskog prvenstva: Iranci dobili jezive prijetnje? divider

Iranske vlasti ovih dana imaju velikih problema s prosvjedima, koje podržava gotovo cijela kugla zemaljska, a situacija u zemlji ostavila je traga i na odnosu prema nacionalnoj momčadi. Mnogi bivši legendarni igrači Irana stoje na strani prosvjednika, a na njihovoj su strani bili i reprezentativci SAD-a, koji su uoči utakmice na društvenim mrežama objavili krivu iransku zastavu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider