Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Skuplja jeftine poene

Vučić otkrio za koga će navijati u utakmici za treće mjesto: "Oni su naša braća"

Srbijanski predsjednik priznao je da će u utakmici za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu navijati za Maroko.

Nogometna reprezentacija Hrvatske utakmicom protiv Maroka započela je Svjetskog prvenstvo i utakmicom protiv Maroka će ga i završiti. Vatreni su svojim nastupima oduševili veći dio susjedstva, ali nisu svi bili sretni našim ponovljenim uspjehom na svjetskoj nogometnoj smotri.

Jedan od onih koji je navijao protiv susjeda bio je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, koji praktički od dana kad se Srbija kvalificirala na Mundijal skuplja jeftine političke poene granično urnebesnim izjavama.

gol expired Ako želite bodriti Vatrene protiv Maroka, još stignete: Osigurane su dodatne ulaznice divider

"Ne znam za koga ću navijati u finalu, ali znam za koga ću u utakmici za treće mjesto, za Maroko. To su naša prava braća koja nikad neće priznati neovisno Kosovo. Oni imaju problem sa Zapadnom Saharom. Sad ćete mi reći da cijeli Novi Pazar navija za Maroko, a ja trebam reći kako neću navijati za njih jer su muslimani? Pa oni su naša braća, prijatelji", poentirao je Vučić za kamere RTS-a.

Atmosfera na dočeku Vatrenih na Trgu bana Jelačića u Zagrebu VIDEO Veličanstveni doček Vatrenima: Više od 80 tisuća ljudi, Trg je gorio, igrači pjevali s navijačima! divider

No to nije bilo sve...

"Poštujem sve, idite u Hrvatsku na more, ako želite, ja neću. Navijajte za Hrvatsku, ima vas koliko 11, 12 posto, ja neću. Čestitam im na sjajnom uspjehu, ja sam navijao za Argentinu, ali i za sve druge, da vam budem iskren. Tako će biti ubuduće i nitko mi to ne može zabraniti", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider