Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nexe ispao

PPD Zagreb izborio polufinale završnog turnira SEHA lige!

Rukometaši PPD Zagreba plasirali su se u polufinale završnog turnira regionalne SEHA lige, koji se održava u mađarskom Veszpremu, nakon što su u srijedu svladali slovački Tatran Prešov sa 33-26 (16-10), dok je našički Nexe izgubio sa 24-28 od bjeloruskog Meškova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U petak, 27. ožujka, Meškov će u polufinalu igrati protiv makedonskog Vardara, dok PPD Zagreb ide na prvog favorita Veszprem.

Rukometaši Zagreba od početka su zagospodarili terenom i u 14. minuti imali su četiri gola prednosti, a na poluvremenu šest. U drugom dijelu prednost Zagrebaša samo je rasla, pa je dosegla i do 11 pogodaka.

Kod Zagreba najbolji su bili Luka Stepančić sa 6, Ilija Brozović i Mario Vuglač zabili su po 4 gola, dok je vratar Ivan Stevanović skupio 13 obrana. Ekipu Tatrana predvodio je Radoslav Antl sa 12 pogodaka.

U prvoj utakmici završnog turnira SEHA lige Meškov iz Bresta je pobijedio Nexe sa 28-24 (11-11). Nexe je dobro igrao u prvom poluvremenu protiv favoriziranog Meškova, u par navrata imao je tri gola prednosti, ali na odmor se otišlo sa rezultatom 11-11. Bjeloruska momčad je u drugom dijelu stalno bila u vodstvu, a utakmica je prelomljena u razdoblju od 40. do 52. minute, kada je Meškov vodstvo od jednog pogotka povećao na šest golova (25-19).

"Jako teška utakmica, imali smo problema u prvom dijelu. U drugom poluvremenu počeli smo igrati pokretljivu obranu i postigli smo nekoliko lakih golova koji su presudili utakmicu. Hvala Nexeu na korektnoj igri i želim im uspjeh u hrvatskom prvenstvu", izjavio je trener Meškova i hrvatski izbornik Željko Babić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider