Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Velika čast

Bivši najbolji igrač svijeta i izbornik Srbije i Crne Gore na klupi Zagreba

Bivši najbolji rukometaš svijeta Veselin Vujović novi je trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na današnjoj izvanrednoj konferenciji za medije vodstvo zagrebačkog kluba na čelu s direktorom Antom Ančićem i glavnim menadžerom Božidarom Jovićem predstavio je novog šefa struke hrvatskog rukometnog prvaka.

"Velika mi je čast što sam postao trener Zagreba. Ovo je za mene veliki izazov prvenstveno zato što u meni još uvijek ima puno adrenalina i što osjećam glad za titulama. Zagreb je klub bogate povijesti kroz koji su prošli mnogi brojni igrači i treneri i mislim da bi svakom treneru trebala biti čast raditi u ovako velikom klubu," kazao je Vujović.

Bivši olimpijski i svjetski pobjednik s reprezentacijom Jugoslavije te trostruki osvajač Lige prvaka s Metaloplastikom i Barcelonom preuzet će najtrofejniji hrvatski rukometni umjesto Borisa Dvoršeka.

"Zagreb ima mladu i potentnu ekipu, a ja sam trener koji je već dokazao da može i zna postići rezultat s mladim igračima. Iskreno vjerujem da će ova suradnja biti i uspješna i dugoročna," poručio je Vujović koji trenirao Ciudad Real, reprezentaciju Srbije i Crne Gore i Vardar.

Vujović će premijeru na klupi PPD Zagreba imati u srijedu, 24. rujna kada u Kutiju šibica dolazi prvak Srbije Vojvodina. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider