Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
dan nakon

VIDEO Utučeni Tucak gostovao u Dnevniku Nove TV: Ovo trebamo za Olimpijske igre

Ivica Tucak je dan nakon bolnog poraza gostovao u studiju Dnevnika Nove TV.

U šokantnoj završnici naša je reprezentacija poražena u finalu domaćeg Eura 11:10 od Španjolske. Barakude su na bazenu Mladosti u zadnju četvrtinu ušle s vodstvom 10:8, no u njoj nisu zabili nijedan gol, a primili su tri - od čega posljednji nevjerojatnom šraubom Granadosa 48 sekundi prije kraja. Španjolska je prvi put u povijesti osvojila naslov prvaka Europe.

Dan nakon utakmice gost Dnevnika Nove TV bio je Ivica Tucak.

Kako se sada osjećate?

''U redu sam, ne mogu reći da sam briljantno, ali život ide dalje. Svjestan sam da nema puno vremena i da se moramo okrenuti novim izazovima. Ja kao izbornik moram naći energiju za dalje, ostaje taj veliki žal, svi koji su pratili razumiju što pričam. Teško je izgubiti ovakvu utakmicu, čestitam još jednom Španjolcima na svemu što rade i na zlatu. To je jedina reprezentacija na svijetu od 2018. koja je ušla u barem polufinale. U jednoj tako teškoj utakmici dali smo sve što smo mogli, na kraju nam je nestala koncentracija.

 

Igrači su se danas razišli na kratak odmor, jer pred vama je okupljanje za Svjetsko prvenstvo, već 22. ćete se okupiti na novim pripremama. 

''Raspored je takav kakav i je, plakanja nema, treba se odmoriti što bolje, biti s obiteljima i prijateljima. U ponedjeljak nas čeka prvi trening, dogovorio sam s kolegom Kuterovcem da ih pokušamo oporaviti, a skroz analizu se spremiti dobro jer nas već 30. očekuje put u Dubai gdje smo u sparingu s Grčkom i Italijom.''

 

Prema nekoj računici plasmanom u četvrfinale u Dohi izborili bi nastup u Parizu.

''To nam je glavni cilj, koliko god mi je žao zlata i tih ljudi, žao mi je što nismo uzeli olimpijsku vizu. Znam da će biti teško, ali sad je Doha tu i popravka više nema. Znamo da vrijedimo puno i da moramo iiu u Pariz'', završio je Tucak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider