Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ovaj put "sigurno"

Najveći američki sportaš se opet umirovio, ali neće dugo odmarati - ima novi posao za plaću od 375 milijuna dolara

Tom Brady umirovio se drugi put točno godinu dana nakon prve lažne "penzije" iz američkog nogmeta, ovaj put za ozbiljno kaže, ali neće dugo odmarati jer je potpisao desetgodišnji ugovor s Fox Sportsom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni quarterback Tom Brady objavio je kako se povlači iz američkog nogometa, ovaj put „zapravo“. Njegova 23-godišnja karijera u NFL-u u kojoj je osvojio sedam Super Bowla i postavio brojne rekorde otići će zauvijek u povijest…

Brady je mirovinu objavio u srijedu na društvenim mrežama rekavši kako ništa u svojoj karijeri ne bi mijenjao. Ovo mu je druga objava mirovine, naime, jer ju je pokušao zaključiti na današnji dan prije točno godinu dana, međutim promijenio je mišljenje 40 dana kasnije i odlučio nastaviti, no čini se kako 46. rođendan neće dočekati kao aktivan igrač.

Tom Brady NFL: Je li Tom Brady odigrao posljednju utakmicu? divider

Ovaj put bez emotivnog eseja

"Zadnji put je ovakva odluka podigla puno prašine pa sam jutros odlučio kako ću stisnuti snimanje i najprije reći svima vama“, objavio je u videu na Twitteru.

"Ovaj put neću pretjerivati, možete dobiti samo jedan emotivan oproštajni esej, svoj sam potrošio lani pa vam se ovaj put samo želim svima zahvaliti na podršci.“

gol expired Definitivni kraj: Oprostila se ikona sporta koji je u posljednje vrijeme sve popularniji u Hrvatskoj divider

Brady je isti dan kad i navijače obavijestio svoju posljednju momčad Tampa Bay Buccaneerse o svojoj odluci. S njima je osvojio samo jedan prsten, ostalih šest uzeo je s New England Patriotsima, a karijeru će zaključiti s 89,214 jardi i 649 dodavanja za touchdown, trostruki MVP lige.

Najveći svih vremena već ima novi posao

Jedini je igrač koji je osvojio više od pet Super Bowla i jedini koji je osvojio nagradu za MVP-a u Super Bowlu pet puta.

gol expired Legendarni Tom Brady vratio se iz mirovine poslije samo 40 dana! divider

Brady neće dugo odmarati jer već ima dogovren posao kao analitičar na Fox Sportsu, koji ga je potpisao na 10-godišnji ugovor težak 375 milijuna dolara ovo ljeto. Također, lansirao je svoju liniju odjeće, ima uspješan welness brend TB12 Sports i produkcijsku tvrtku 199 Productions, koju je nazvao u čast svom 199. izboru na Draftu 2000. godine.

Od prošle jeseni je razveden od supermodela Gisele Bundchen s kojom je bio 13 godina u braku. U povijest će otići kao vjerojatno najveći američki sportaš, veći od Jordana, Gretzkyja, Alija…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider