Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
bolje da nije

Slavna ruska klizačica brojnim operacijama htjela od sebe napraviti ''silikonsku lutku Barbie''

Elena Radionova htjela je izgledati kao barbika.

Jedna od najpoznatijih ruskih klizačica posljednjih godina Elena Radionova otkrila je medijima kako se u pubertetu borila s izazovima kao što je i želja za estetskim operacijama. Elena ima 21 godinu i već se umirovila od umjetničkog klizanja.

Postala je europska doprvakinja još sa 16 godina, a iste je godine, 2015. osvojila i broncu na Svjetskom prvenstvu. Prije toga je bila dvostruka juniorska svjetska prvakinja.

''Željela sam ukloniti rebra. Da, kad sam bila tinejdžerka, sanjala sam o promjenama na svom tijelu. Rebra, obrazi, nos… Željela sam povećati usne i grudi, ma sve. Htjela sam sebe pretvoriti u silikonsku lutku Barbie. Tada sam mislila da je to nešto prelijepo. No na kraju sam shvatila da je to apsurdno, prošlo me s vremenom'', otkrila je Radionova.

''Mislim da prirodna ljepota trenutačno vlada. Svima su dosadili silikonski umeci. Naravno, tko nije zadovoljan svojim izgledom, neka radi što želi.''

Unatoč velikim uspjesima na raznim prvenstvima nije se uspjela u žestokoj konkurenciji ruske reprezentacije plasirati na Olimpijske igre. Nije je dugo bilo na ledu, a konačni oproštaj od klizanja objavila je prije dva mjeseca u 22. godini.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider