Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NAJAVIO ŠTO SAD SLIJEDI

Sigurdsson o njegovoj Hrvatskoj: ''Imao sam čistu viziju kako želim da igramo''

Nakon uspješno odrađenog posla u Hannoveru, hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson okreće se Olimpijskim igrama.

Pravi profesionalac naš je rukometni izbornik Dagur Sigurdsson i na taj način odradio je utakmicu protiv Alžira. Nije dozvolio opuštanje, nije dozvolio poigravanja i na kraju je također pronašao neke stvari kojima nije zadovoljan.

No, naravno da je sretan rezultatom ovog turnira, samo je već u startu oprezan te je svjestan da uvijek sve može biti još bolje. To je i rekao reporteru Dnevnika Nove TV, Ivanu Forjanu.

I danas smo bili nervozni

"Čista pobjeda, ali nije bila baš najljepša utakmica. Bilo je dovoljno, Alžir ima dobre šutere i malo su nam otežali život u početku, ali u drugom dijelu smo sve čisto odradili", rekao je Sigurdsson, okrenuvši se igračima koji su danas dobili prvu pravu priliku:

"Svi su vidjeli da smo u prvoj utakmici bili nervozni, pa su tako i neki novi igrači danas bili nervozni. No, rasli su s utakmicom tako da sam zadovoljan."

Upitan je nakon toga kako je tako brzo uspio posložiti reprezentaciju za ovaj uistinu sjajan rezultat.

Računao je da će iskusni odraditi posao

"Imao sam čistu viziju kako želim da igramo. Napravio sam par sitnih promjena i na kraju je sve preostalo na igračima, da završe posao. To ne bi trebalo biti tako komplicirano. Imamo iskusne igrače i računao sam da će oni biti ti koji će povući", objasnio je.

Slijedi projekt Pariz 2024. Kakvi su trenutno planovi?

"Imat ćemo par utakmica u svibnju u Norveškoj i nadam se da ćemo u ljeto imati tri do pet utakmica. Moramo se učvrstiti, dobiti neku konstantu. Trebamo više brzine u kontri i vraćanjima. Treba nam više varijacija u napadu. Možemo raditi na svemu i u svemu biti još bolji. Slijedi nam zabavno razdoblje", zaključio je.

Vijesti iz rukometa pratite na GOL.hr-u uz ponosnog sponzora hrvatskog rukometa – TELEMACH HRVATSKA

Tko vas je najviše oduševio na turniru za plasman na OI?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider