Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Značajan korak

PPD Zagrebu važni bodovi za osminu finala Lige prvaka

Rukometaši PPD Zagreba u subotu su u 12. kolu skupine B Lige prvaka na domaćem terenu pobijedili švedski Kristianstad s 26-23 (13-11).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD Zagreba napravili su značajan korak ka osvajanju šestog mjesta u skupini, posljednjeg koje vodi u osminu finala, pobijedivši kod kuće Kristianstad.

Zagreb je stalno bio u prednosti, u prvom poluvremenu ona je nekoliko puta dostigla tri gola viška. U nastavku se popela na četiri gola prednosti (17-13), ali Šveđani u 39. minuti dolaze do poravnanja (17-17). No, u sljedećih devet minuta Zagreb je napravio seriju 6-1 i od tada više nije bila upitna pobjeda hrvatskog prvaka.

Kod Zagreba najefikasniji je bio Igor Vori sa pet golova, a Darko Cingesar, Stipe Mandalinić i Domagoj Pavlović zabili su po četiri. U redovima gostiju Jerry Tollbring zabio je šest, a Olafur Gudmundsson pet pogodaka.

Šesti Zagreb sada ima sedam bodova, koliko i Celje Pivovarna Laško, dok je švedski Kristianstad zadnji sa šest bodova. Do kraja natjecanja u skupini Zagreb gostuje kod Pick Szegeda (4. ožujka), te na svom terenu dočekuje Celje (9. ožujka).

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider