Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Ukrali' im loptu

Riječko Primorje obranilo naslov pobjednika Jadranske lige

Vaterpolisti riječkog Primorja pobjednici su i ovosezonskog izdanja Triglav Jadranske lige. U finalnom dvoboju na završnom turniru u Zadru bili su bolji od dubrovačkog Juga sa 8:7.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rivalitet Primorja i Juga nastavio se i ove sezone borbama za trofeje, a Riječani su do novog stigli osvojivši naslov prvaka u regionalnoj ligi. Ove sezone već su osvojili Hrvatski kup, a ispred sebe imaju mogućnost uzimanja još dva trofeja i to na završnom turniru Lige prvaka u Barceloni te u konačnici i u hrvatskom prvenstvu čime bi ostvarili savršenu sezonu.

Finalni dvoboj protiv Juga protekao je u boljoj igri Riječana većim dijelom susreta i Jugaši su cijelo vrijeme bili u rezultatskom zaostatku.

Uoči posljednje četvrtine Primorje je imalo komotno vodstvo 7:4, no Jug je u završnici zaprijetio golovima Janovića i Markovića te u posljednjih 45 sekundi ušao s malim zaostatkom 8:7. Ipak, Primorje je do kraja susreta uspjelo sačuvati loptu i ne dopustiti Jugu potpuni povratak u utakmicu čime je stigao do drugog ovosezonskog trofeja.

Pogotke za Riječane postigli su Garcia i Petrović po dva te po jedan Radu, Muslim, Šetka i Buljubašić dok su za Dubrovčane pogađali Bošković triput te po jednom Janović, Benić, Marković i Dobud.

Triglav Jadranska vaterpolska liga, finale:

Primorje EB – Jug CO 8:7

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider