Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kup ostao u zagrebu

Pikado: Ban Jelačić i Coloseum pobjednici 24. Kupa RH

U nedjelju 24.rujna u Sportskom centru Sava u Sesvetama održana je završnica 24.Kupa Republike Hrvatske u elektroničkom pikadu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ženskoj je konkurenciji slavila ekipa Coloseum, dok su u konkurenciji seniora do zlata došli ekipni viceprvaci Hrvatske, ekipa Ban Jelačić.

Kup je i ove godine ostao u Zagrebu – to je ukratko rezime 24. po redu završnice, koja je uz prvi ovosezonski masters održana u dvorani Sportskog centra Sava u Sesvetama. Prednost 'domaćeg terena' odlično su iskoristile pobjedničke ekipe, koje su imale poprilično težak zadatak u finalu – cure iz Coloseuma trebale su pobijediti odličnu postavu ekipe Dioklecijan, dok je Ban Jelačić trebao biti bolji od ekipe Posejdon 2.

Posebno interesantno i atraktivno bilo je muško finale. Naime, igrači obje ekipe renomirana su imena hrvatskog pikada, a svi koji su gledali imali su prilike uživati u vrhunskoj igri s obje strane.

Za ekipu Ban Jelačić ovo je treća titula prvaka Hrvatske u Kup natjecanju te druga velika ekipna titula ove godine unutar 4 mjeseca. Coloseumu pak je ovo prvo zlato na ekipnim natjecanjima, zbog čega je sreća u redovima kluba gotovo pa neizmjerna.

24. Kup RH (seniorke):

1. Coloseum (Zagreb)
2. Dioklecijan (Split)
3. Schpajz Girls (Županja)

24. Kup RH (seniori):

1. Ban Jelačić (Zaprešić)
2. Posejdon 2 (Kaštel Kambelovac)
3. Darkwood (Županja)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider