Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pred cijelim stadionom

Osvojio Super Bowl i Valentinovo: Mlada zvijezda kleknula i osigurala dva prstena iste večeri

Taylor Rupp tihi je junak Super Bowla, ali ne zbog igre tijekom finala NFL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Los Angeles prvi put nakon daleke 1984. slavi naslov pobjednika Super Bowla. Tada su drugom najvećem gradu u SAD-u titulu donijeli Raidersi, koji su se tih godina preselili iz Oaklanda nešto južnije u LA.

Sada su Super Bowl osvojili Ramsi, momčad koja je dugo igrala baš u Los Angelesu, ali se tijekom godina preselila u St. Louis, kome je donijela i jedan naslov NFL prvaka.

Pet godina nakon povratka u Los Angeles Ramsi su osvojili Super Bowl, i to baš u godini kada je najpoznatija utakmica u Americi dodijeljena baš LA-u, točnije SoFi stadionu, u koji je uloženo nevjerojatnih pet milijardi dolara.

Junacima Super Bowla pridružio se i junak Valentinova

Ramsi su u finalu imali nekoliko junaka. Hvatač Cooper Kupp je proglašen najboljim igračem Super Bowla, uhvatio je loptu za pobjedničko polaganje. Aaron Donald, najbolji obrambeni igrač lige, spriječio je posljednje pokušaje Cincinnati Bengalsa da dođu do produžetka.

Trener Sean McVay je sa svega 36 godina postao je najmlađi strateg koji je uspio osvojiti trofej Vincea Lombardija.

No Super Bowl ima još jednog junaka. Dok su svi još slavili na terenu s najdražima, Taylor Rapp je kleknuo pred svoju djevojku i izvadio prsten. Noć mu nije bila uništena, rekla je sudbonosno ''da''.

Tako je ''free safety'' Rapp postao jedini koji je ove večeri osvojio dva prstena, šale se američki mediji, jedan koji dobivaju pobjednici Super Bowla i jedan zaručnički. I sve to tek koji sat prije nego što je ponoć označila Valentinovo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider