Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NELOGIČNOST

Organizator SP-a promijenio termin utakmice Hrvatske: ''Oni imaju tri dana odmora''

Hrvatske rukometašice igraju protiv Crne Gore u četvrtak, a utakmica počinje u 15:30.

Ivica Obrvan (Foto: Afp)

''Napadački protiv Crne Gore moramo bolje odigrati nego protiv Švedske i nadamo da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat", izjavio je u srijedu izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Ivica Obrvan najavljujući prvu utakmicu drugog kruga Europskog prvenstva koje se igra u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj.

"Mi smo jučer pružili žestok otpor, u nekim dijelovima i iznad svojih mogućnosti, ali je napad zakazao. Nismo očekivali da će nas tako lako štopati. Izdominirale su nas u igri jedan na jedan, dugo smo držali konture rezultata, ali smo imali jednu nezgodnu rupu sredinom drugog poluvremena i na kraju samo pretrpjeli snošljivi poraz", osvrnuo se na jučerašnji poraz 17:22 protiv domaćina Švedske.

Dejana Miloslavljević Dejana Milosavljević: ''Mi sa svakim možemo igrati, dat ćemo sve od sebe'' divider

"Planirali smo prenijeti dva boda, a sada nam nedostaje taj jedan iz susreta protiv Senegala. Sada moramo pobijediti sve ako želimo u četvrtfinale", dodao je.

Hrvatske rukometašice igraju protiv Crne Gore u četvrtak, a utakmica počinje u 15:30.

"Došlo je do promjena termin, i to je jedna nelogičnost jer je Crna Gora tri dana bez utakmice, a mi dan i pol. Igraju sličnu obranu, ali igraju grubo. Izdominirale su Mađarice agresivnom, grubom obranom. Čeka nas zahtjevna utakmica, moramo napadački bolje reagirati i nadati se da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat", nastavio je izbornik i dodao kako se boji da neće uspjeti energetski pripremiti igračice za utakmicu protiv Crnogorki.

Katarina Pavlović Mogu li još jednom sve iznenaditi? Hrvatske rukometašice za četvrtfinale trebaju dvije čudesne pobjede divider

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija završila je prvi dio natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Göteborgu osvajanjem 2. mjesta i u drugi krug prenijela je jedan bod. Za plasman u četvrtfinale Hrvatska mora pobijediti u sva tri preostala susreta i čekati malu pomoć Švedske.

Nakon sutrašnje utakmice protiv Crne Gore, hrvatske rukometašice u subotu igraju protiv Kameruna (18 sati) i onda u ponedjeljak protiv Mađarske (18 sati).

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider