Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NAMJERIO SE NA KRIVI AUTOMOBIL

Najbolja atletičarka današnjice hvatala lopova pa se ozlijedila: Otkrila da bi mogla promijeniti karijeru

Anita Wlodarczyk imala je bliski susret s lopovom koji je pokušao otuđiti njen automobil.

Anita Wlodarczyk (Foto: Afp)

Trostruka olimpijska pobjednica u bacanju kladiva Anita Wlodarczyk mora na operaciju nakon što se ozlijedila dok je uhvatila lopova koji je pokušao provaliti u njezin automobil.

Poljakinja Wlodarczyk je prošle godine postala prva žena koja je tri puta zaredom postala olimpijska pobjednica osvojivši zlato na OI u Tokiju. Također je prva žena koja je kladivo bacila dalje od 80 m i svjetska rekorderka s hicem od 82.98 m.

Već u ponedjeljak na operaciju

"Sama sam uhvatila lopova i predala ga policiji", napisala je Wlodarczyk u objavi na Instagramu uz koju je stavila i fotografiju automobila s tragovima ogrebotina.

“Nažalost, to sam platila ozljedom mišića. Ozljeda dijagnosticirana. Operacija u ponedjeljak" dodala je 36-godišnja Wlodarczyk.

"Hvala poljskoj policiji na vašoj brzoj intervenciji. Nakon karijere mislim da ću se boriti u MMA-u ili UFC-u kao naša prvakinja Joanna Jedrzejczyk, jer je počinitelj ozlijeđen...".

Ona će se pokušati što prije oporaviti prije Svjetskog prvenstva koje se u srpnju održava u Oregonu gdje bi mogla osvojiti svoj peti naslov svjetske prvakinje.

Wlodarczyk je inače vlasnica po četiri svjetska i četiri europska zlata, a na velikom natjecanju nije poražena punih 12 godina. Zapravo, od Europskog prvenstva 2012. godine, gdje je osvojila broncu, svoje jedino odličje koje nije ono najsjajnije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider