Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''Hrvati igrali sa srcem''

Danski rukometaš izdvojio dvojicu Hrvata i otkrio što je presudilo, a izbornik poručio: ''Hrvatska je igrala sjajan rukomet''

Mads Mensah Larsen znao je da će protiv Hrvatske biti jako teško na Euru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine I drugog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu u Budimpešti izgubila od Danske sa 25:27 (11:12) te tako izgubila izglede za prolazak u polufinale.

Nakon utakmice Danci su komentirali dvoboj s Hrvatskom.

''Bila je jako teška, ali hvala Hrvatskoj na sjajnoj utakmici. Obje momčadi igrale su jako dobru utakmicu. Krenuli smo dobro pa kada smo igrali u formaciji 6-0 uspjeli su nas zaustaviti u mnogim napadima. Nismo mogli igrati brzo kako smo htjeli, pa smo se odlučili na 7 na 6 i zaigrali brže i skoro bez pogreški. U prvom poluvremenu obrana je bila dobra, ali u drugom nismo briljirali. Landin je na kraju imao dvije odlične obrane i eto, nekad golmani obrane u pravo vrijeme. Hrvatska je danas igrala sjajan rukomet, u sjajnom duhu pred mnogo svojih navijača'', rekao je izbornik Danske Nikolaj Jacobsen, a rukometaš Mads Mensah Larsen posebno je istaknuo dvojicu Hrvata koji su ga oduševili.

Jeste li zadovoljni igrom Kauboja unatoč porazu od Danske?

Ukupno glasova:

''Bio sam siguran da će biti teško protiv Hrvatske jer je uvijek teško. Danas su igrali s velikim srcem i hrabro se borili u fantastičnoj areni pred svojim navijačima. Cindrić i Martinović su igrali zaista sjajno, ali na kraju, mi smo bili efikasniji i 7 na 6 je presudilo'', izjavio je Larsen.

gol expired Metličić poručio Horvatu: "Ako ne možeš, makni se! Lako protiv Danske biti frajer, a što s Crnom Gorom?" divider

Nakon ovog poraza Hrvatska je ostala bez bodova u drugom krugu, dok je Danska na vrhu ljestvice sa šest bodova. Druga Francuska i treći Island imaju po četiri boda, dok četvrta Nizozemska i peta Crna Gora imaju po dva boda.

gol expired Lučin: "Znam da nisam bio u planovima, motivirao me poziv, a možemo lupati glavom od zid" divider

Hrvatska će sljedeći nastup imati u ponedjeljak od 15:30 sati protiv Islanda koji je ranije u subotu svladao Francusku sa 29:21.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider