Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
KAKVA PREDSTAVA

Mladi Zagrebov junak kojeg u Areni nije mogao zaustaviti ni veliki Karabatić: ''Što reći nakon ovoga?''

RK Zagreb u punoj Areni svladao je bogati PSG u Ligi prvaka.

Luka Lovre Klarica (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Čak 15 tisuća navijača bodrilo je RK Zagreb u zagrebačkoj Areni protiv francuskog PSG-a. Trener rukometaša Zagreba Andrija Nikolić nakon velike pobjede 28:26, kojom je hrvatski prvak osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka kolo prije kraja natjecanja po skupinama, očekivano je bio oduševljen predstavom svojih igrača u Areni Zagreb.

"Luda utakmica, ali na kraju i zaslužena naša pobjeda. Bili smo u malom grču u prvom dijelu zbog atmosfere, važnosti utakmice i svega skupa, međutim u drugom je dijelu sve sjelo na svoje mjesto. Nije lako protiv izvrsne ekipe poput PSG-a, ali na kraju smo bili pravi kad je bilo najvažnije i stigli do velike pobjede. Čestitam ekipi na sjajnom izdanju. Rastemo iz utakmice u utakmicu i to je ono najvažnije", rekao je Nikolić.

Luka Lovre čudesan

Najbolji strijelac utakmice bio je Luka Lovre Klarica s 10 pogodaka. Uskoro ćemo ga gledati na Doma TV i gol.hr-u u dresu reprezentacije na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Olimpijske igre.

"Što reći nakon ovoga? Sedam godina sam tu i imam osjećaj da smo zaista izrasli u pravu ekipu. Ima tu puno mladih igrača koji stasaju svakodnevno uz ove starije, iskusnije koji su zaista sjajni. Velika pobjeda, ali i pobjeda kojom smo pokazali da možemo sa svakim. Ima još posla, ali sigurno smo na pravom putu'', rekao je maldi rukometaš.

Kolo prije kraja natjecanja u skupini A Zagreb je peti s 14 bodova, jednim manje od trećeg Paris SG-a i četvrtog Kielcea, a jednim više od šestog Pick Szegeda.

Na vrhu je Kiel s 20 bodova ispred Aalborga s 18, dok su Kolstad s devet i Pelister bez bodova otpali iz borbe za osminu finala.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider