Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
DALEKO OD DANA SLAVE

Legendarni hrvatski trener u NFL-u postavio jedan od najbizarnijih negativnih nizova u povijesti lige

71-godišnjem legendarnom treneru sve više savjetuju kako je vrijeme za mirovinu.

Bill Belichick (Foto: Afp)

Ono što se vjerovalo da će se dogoditi nakon odlaska sjajne generacije predvođene Tomom Bradyjem, upravo se događa New England Patriotsima.

Momčad koja je u ovom stoljeću šest puta osvojila Super Bowl, trenutno je na samom dnu NFL-a, a za doigravanje su odavno shvatili kako nemaju nikakve šanse.

Grozan omjer i još gora obrana

Trenutno su na omjeru 2-10, s pet poraza u nizu, a posebno je zanimljivo ono što im se dogodilo u posljednje tri utakmice.

Momčad na čijem čelu je i dalje neuništivi 71-godišnji Bill Belichick, trener hrvatskih korijena i jedan od najvećih i najboljih u povijesti lige, doživjela je vrlo čudne poraze.

Od Coltsa su izgubili 10-6, od Giantsa 10-7 te od Chargersa 6-0. Time su postali prva momčad od 1938. godine koja je izgubila tri utakmice zaredom, a da protivniku nisu dozvolili više od deset poena.

Takva obrana većinom donosi pobjede, no ne Patsima

Obrambeni je to učinak koji bi vam većinom trebao biti dovoljan za pobjedu, no ne ako ste ovosezonski Patsi. Njihova napad ove je sezone katastrofalan, a čak i kad prorade, onda popusti inače ne toliko loša obrana.

Legendarnom treneru savjetuju odlazak u zasluženu mirovinu, no on vjeruje da može složiti još jednu sjajnu generaciju. Zasad je daleko od toga.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider