Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Njih dva - 14 golova

Kopljar otkrio zašto je napokon hrabar i ubojit za suparničke vratare

U odličnoj partiji hrvatskih rukometaša protiv Mađara posebno se istaknula desna strana napada, odakle je stiglo gotovo polovica od 30 pogodaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Čupić je s osam golova bio najbolji strijelac utakmice.

>> Kauboji poslali poruku svima: Mađarska deklasirana!

"Znali smo da će prve dvije utakmice biti malo jači treninzi. U prvom dijelu su im suci puštali malo duže napade, ali u drugom su stvari sjele na svoje mjesto. Ipak, možemo i moramo bolje od ovog. Sve je ovo kratko trajalo, iza nas je zbunjujućih 20 dana koji su prošli stvarno brzo. Igrali smo dobro jedan dio susreta, ali cijeli nismo. Oni su se predali zadnjih 20-ak minuta, a najvažnije je da smo pobijedili", rekao je Čupko, koji je uoči turnira imao problema s ozljedom:

"Zadnjih pet-šest godina nikako nisam igrao zdrav. Svi se krpamo, svima je teško, malo tablete, malo terapija i valjda ću izdržati do kraja turnira."

Najavio je Čupić i utakmicu s Egipćanima: "Oni imaju možda malo balkanskog mentaliteta, ne da im se igrati, ali ih moramo shvatiti ozbiljno radi samopouzdanja i pobijediti."

Marko Kopljar također je bio u odličnom izdanju - uz poslovično dobru igru u obrani isporučio je i šest pogodaka:

"Obrana je 40 minuta bila odlična, polukontra je bila izvrsna i stvarno je izgledalo dobro. Što se tiče moje igre, u PSG-u inzistiraju više na mom šutiranju. Mi trenutno igramo dosta brzo, ima šansi za svakoga i u tome leži razlog ovih pogodaka."

"Što se tiče utakmice s Egiptom, oni su možda malo fizički jači, ali su sporija ekipa od Alžira", najavio je Kopljar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider