Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Oduševio ga doček

Ponosni Tucak se javio u Dnevnik Nove TV: "Pozdrav iz najdivnijeg grada na svijetu"

Ivica Tucak javio se iz rodnog Šibenika u Dnevnik Nove TV.

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak javio se u Dnevnik Nove TV iz svog Šibenika u kojem su mu sugrađani priredili lijepi doček.

"Pozdrav iz Šibenika predivnog, najdivnijeg grada na svijetu. Uistinu je bilo veličanstveno, dirljivo, emotivno za mene, to je moj rodni grad. Tu sam rođen, počeo igrati vaterpolo, napravio sve. To je grad u kojem živim i kad moram otići na put vraćam mu se s punim srcem", emotivno je pričao Tucak, naglasivši:

"Drago mi je da je veliki broj mojih sugrađana i sugrađanki prepoznao ovaj vrhunski rezultat hrvatske vaterpolske reprezentacije."

Tucku je ovo treće veliko zlato u ulozi izbornika reprezentacije čime se izjednačio s legendarnim Ratkom Rudićem:

"U statističkom smislu naravno da da, ali ja ne razmišljam tako. Ratko Rudić je jedan poseban u svijetu sporta, ja sam ponosan na rezultate, a on je danas moj suradnik, predsjednik Stručnog savjeta Hrvatskog vaterpolskog saveza, bio je i u Dohi. Jedino što mogu reći je da smo zajedno jači."

Naše Barakude će idući lov na medalju imati na Olimpijskim igrama u Parizu ovo ljeto. Postoji li kod Tucka bojazan da bi moglo dođi do određene zasićenosti kod igrača?

"Nemojte to pitanje ni postavljati, to ne dolazi u obzir. Rekao sam milijun puta u sportu da ne postoji jučer nego da postoji samo sutra. Ostat će jedna lijepa uspomena, idemo se sad odmoriti dobro pa se već sutra pripremati za Olimpijske igre koje su najveći izazov za svakog sportaša u karijeri. Hoćemo li osvojiti medalju? To ne ovisi o nama, ali vjerujte mi da ćemo napraviti sve da uzmemo zlato", zaključio je izbornik.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider