Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Igrači Medveščaka u novom reklamnom spotu pozivaju na Pan Arena Ice Fever

Reklamni spot i kampanju Pana za predstojeći sportski spektakl PAN ARENA ICE FEVER potpisuje kreativni tim agencija McCann i Fahrenheit; U sklopu kampanje „Nek' se čuje do Rusije“, Pan najglasnije navijače u siječnju vodi u Rusiju na KHL utakmicu Medveščaka protiv moćnog Spartaka iz Moskve

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagreb, 9. prosinca 2013. – Pan i Medveščak najavljuju najglasniji navijački događaj do sada! Kao uvod u cijelu priču, Pan je ovih dana snimio novi reklamni spot u kojem Medveščakovi igrači Matt Murley, Geoff Waugh i Ivan Švarny iz svega glasa pozivaju svoje navijače na Pan Arena Ice Fever, a uz podršku legendarnog spikera s utakmica Medvjeda Davida Vurdelja a.k.a. Baby Dooksa i poruku „Nek' se čuje do Rusije!“.

To je ujedno i naziv nove „najglasnije ikad“ kampanje za Pan temeljene na jedinstvenoj atmosferi na utakmicama Medvjeda za koju su zaslužni upravo njihovi navijači, a takvo pozitivno navijačko ozračje Pan već pet godina vjerno prati i osvježava. U okviru kampanje „Nek' se čuje do Rusije“, na Pan Arena Ice Feveru ove ćemo sezone, u prosincu i siječnju, svjedočiti postavljanju nekih od najvećih, ali i najneobičnijih rekorda u povijesti hokeja. Zasigurno onaj najzanimljiviji jest rekord u najglasnijem navijanju. A za nagradu Pan one najglasnije navijače vodi u Rusiju na utakmicu Medveščaka protiv moskovskog Spartaka, 8. siječnja 2014. godine.

Medvjedi su se odlično snašli u novim ulogama jer je reklamni spot sniman na njima dobro poznatom terenu - ledu Dvorane sportova.

Komunikacija Pana odnedavno u rukama kreativnog tima agencija McCann i Fahrenheit

Carlsberg Croatia nedavno je odabrala novi kreativni tim koji će raditi na tržišnoj komunikaciji za brend Pan. Riječ je o agencijama McCann i Fahrenheit koje ujedno potpisuju i najnoviju Pan kampanju pod kreativnim vodstvom Daniela Vukovića i Hrvoja Škurle. Iza produkcije stoji provjerena ekipa iz Val Produkcije sa snimateljem Stankom Hercegom.

Reklamni spot možete pogledati na Pan Facebook stranici.

Pan Arena Ice Fever – raspored utakmica:

27.12.2013. - KHL Medvescak Zagreb - Dynamo Moscow
29.12.2013. - KHL Medvescak Zagreb - Vityaz Podolsk
23.01.2014. - KHL Medvescak Zagreb - Atlant Mytishchi
25.01.2014. - KHL Medvescak Zagreb - Lokomotiv Yaroslavl
27.01.2014. - KHL Medvescak Zagreb - Severstal Cherepovets

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider