Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Lino je željan pobjeda"

Kauboji završili s drugom fazom priprema: Vori i Štrlek najavili velike stvari!

Novinar Nove TV Milan Stjelja razgovarao je sa superiskusnim dvojcem Igor Vori - Manuel Štrlek o tome kakav je Lino Červar nakon povratka na reprezentativnu klupu, te pripadaju li Kauboji kategoriji najvećih pretendenata na zlato.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija odradila je i posljednji trening u drugom djelu priprema za Europsko prvenstvo. I kada su teške pripreme u pitanju, kod Kauboja je atmosfera uvijek na visokom nivou.

"Pa ima i zabave, ima i rada, ali više rada nego zabave", rekao je povratnik u reprezentaciju Igor Vori.

"Mogu reći da smo stvarno dobro i naporno trenirali ovih 10-ak dana. Mislim da smo napravili jako dobar posao", kaže Manuel Štrlek.

Izbornik Lino Červar je i na ove pripreme poveo velik broj igrača, njih čak 23, pa su u Poreču zajedno trenirali oni koji su osvajali Ligu prvaka s onima koji igraju u hrvatskim klubovima i tek ih čeka prava afirmacija.

"Sigurno da će biti jedna velika borba za dres u siječnju, a to je dobro. Što je veća konkurencija, to znači da je bolji rad i veća želja i htijenje na treningu", smatra Vori

Kakav je uopće Lino Červar? Koliko se promijenio od posljednjeg mandata na klupi reprezentacije?

"Uvijek željan pobjede, novih stvari tako da, kako se on nadograđuje, tako i mi i izvlači iz nas maksimum", otkriva Štrlek.

"Drago mi je da opet imam tu čast da mogu surađivati s izbornikom. Ono što je najbitnije da je ne samo on, nego svi mi željni dokazivanja i željni da svaku utakmicu i svaki trening damo svoj maksimum", kaže pivot hrvatske reprezentacije.

Do Euro ludila ostalo je malo više od šest mjeseci, pa se čini da vremena ima puno, no nije tako. Do okupljanja uoči velikog natjecanja ostat će vremena za samo još jedno "pravo" reprezentativno okupljanje - u listopadu.

"Hrvatska je uvijek među favoritima, a sada je najveći favorit", tvrdi Vori.

"Ne treba ništa spektakularno najavljivati, ali kvalitetni jesmo, uvijek smo tu negdje u borbi za medalju. Ići ćemo korak po korak i sigurno da smo spremni za velike stvari", zaključio je krilni igrač Štrlek.

Kauboji sutra pakiraju stvari i putuju za Zagreb gdje će dočekati službeno izvlačenje skupina Europskog prvenstva. Kažu da nikakve posebne želje nemaju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider