Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Naprijed Kauboji!

Hrvatski rukometni savez večerašnju utakmicu označio "utakmicom generacije", oglasio se i naš veliki adut

Završni je dan rukometnog kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija danas protiv Tunisa od 18:30 igra svoju treću utakmicu na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre.

Zasad su Kauboji u Montpellieru na polovičnom učinku (poraz od Francuske, pobjeda nad Portugalom) i treba im trijumf protiv Tunižana kako bi se dodatno približili plasmanu u Tokio.

Nakon što, kako očekujemo, Hrvatska odradi posao protiv Tunisa, navijat ćemo za Francusku u utakmici protiv Portugala, da pošteno pristupi tom susretu i ne dozvoli iznenađenje.

gol expired Francuzi imaju priliku izbaciti Hrvatsku s Olimpijskih igara: Hoće li "tankirati"? divider

No, prije svega toga naši reprezentativci moraju svladati Tunis u, kako ju je u mailu poslanom novinarima naslovio Hrvatski rukometni savez, "utakmici generacije".

Protiv ne odveć eksplozivnih Tunižana važan hrvatski adut bit će Luka Cindrić i njegova probojnost i brzina.

"Doći će dobri rezultati u budućnosti"

"Mislim da smo protiv Portugala izvukli snagu i pobijedili. Pokazali smo karakter i da se u teškim situacijama možemo nositi sa svakim. Dogovor je bio da nam čvrsta obrana bude nositelj naše igre i to ćemo i večeras napraviti, uz pokretan napad. Portugal smo već dobili, nadam se da ćemo pobijediti i Tunis, to je bio naš cilj. S Francuzima nismo uspjeli, pali smo u zadnjih petnaestak minuta. Međutim, sretan sam, imamo još puno mjesta za napredak, ali mislim da trebamo ići dalje ovim putem i da će u budućnosti doći dobri rezultati", poručio je Cindrić.

Kakva vam je igra hrvatskih rukometaša?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider