Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
PREGAZILI ŠVEĐANE

Futsal Dinamo briljantnom pobjedom započeo Ligu prvaka

Futsal Dinamo uvjerljivo je i dominantno započeo natjecanje u Ligi prvaka.

Futsal Dinamo (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Uvjerljivom pobjedom otvorio je hrvatski prvak Futsal Dinamo igranje u skupini 5 Glavne runde Lige prvaka, u Zagrebu je pobijedio švedski Oerebro 8:1.

Osam minuta je bilo dovoljno Futsal Dinamu da se rezultatski odlijepi od suparnika i debelo zakorači prema pobjedi u prvom kolu. Toliko je trebalo hrvatskom prvaku za tri gola, a strijelci su bili Antonio Konsuo, Filip Novak i Kristian Čekol. Do kraja poluvremena za 4:0 je zabio Mateo Mužar.

Odmah na startu drugog poluvremena uslijedila su nova dva pogotka Futsal Dinama, zabili su Ivan Pavlić i Kristijan Postružin za 6:0. U neobaveznoj igri do kraja ogleda Futsal Dinamo zabio je još dva gola, Postružin i Novak, dok je strijelac počasnog gola za goste bio Fawaz.

Pobjednika nije bilo u drugom susretu prvog kola ove skupine, crnogorski Titograd i poljska Lubawa odigrali su 4:4. Titograd je vodio 4:3 do pola minute prije kraja, kada su Poljaci ipak izjednačili i to autogolom Obradovića.

U drugom kolu Futsal Dinamo će igrati protiv poljske Lubawe, a dvoboj se igra u srijedu s početkom u 19 sati. Iz ove skupine samo će najbolja momčad izboriti prolaz dalje, među 16 najboljih elitnog natjecanja.

U srijedu s natjecanjem počinje i hrvatski doprvak Olmissum koji je domaćin skupini koja se igra u Omišu. Suparnici će Omišanima biti lisabonski Sporting, kazahstanski Ayat i ukrajinski Hit. Iz te skupine tri momčadi prolaze dalje.

U prvom kolu Olmissum u srijedu igra protiv Ayata od 20 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider