Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Classique

Francuzi ističu čudesnog hrvatskog reprezentativca i upozoravaju: "To ih čini vrlo opasnima"

Francuski mediji oduševljeni su Marijem Šoštarićem i upozoravaju kako je Hrvatska vratila predanost igri kakvu je imala proteklih godina.

Mario Šoštarić (Foto: Profimedia)

Rukometna reprezentacija Hrvatske protiv Francuske danas u 18 sati otvorit će drugi krug Europskog prvenstva. Na suprotnoj strani stajat će nam dobro poznati suparnici, a njihov izbornik Guillaume Gille poziva na oprez.

"Oni su baš kao i mi zapravo imali iznenađujuće rezultate u prvom krugu. Treba biti oprezan, vratili su predanost u igri koju su imali ranijih godina i psihički su u dobroj situaciji. To ih čini vrlo opasnima", otvorio je Gille.

Bivši hrvatski rukometaši VIDEO Šprem otkrio što je Balić rekao prije važne utakmice: "Čovječe, pa mi niti jednu akciju nemamo" divider

"Velik je ulog, obje momčadi završile su na vrhu svojih skupina pa je stoga ova utakmica matematički vrlo važna", prenosi francuski dnevni list Le Figaro.

U tekstu ističu kako će Hrvatska biti bez jednog od ključnih igrača Ivana Martinovića, ali podvlače kako je Mario Šoštarić odigrao čudesan turnir zasad s 18 golova iz toliko pokušaja.

Duvnjak, Glavaš i Kuzmanović Optimizam među hrvatskim rukometašima uoči okršaja s Francuzima: "To je El Clasico, pitat će se nešto i nas" divider

Kažu kako ih više ne dira što se događalo u prvom krugu.

"Dobro izgledamo, igra nam ima dobar ritam i pronašli smo automatizme u igri", kaže Kentin Mahe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider