Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
francuska legenda

Pričali smo s Karabatićem nakon utakmice, malo je i opsovao kad je spominjao test za COVID

Nikola Karabatić je još jednom pobijedio Hrvatsku na velikom natjecanju.

Hrvatska muška rukometna reprezentacija 22:27 (11:13) porazom od Francuske započela je svoj nastup u skupini C na Europskom prvenstvu u Szegedu.

U toj utakmici Hrvatska je igrala bez najvećih zvijezda, Domagoja Duvnjaka i Luke Cindrića, a kod Francuza je igrao Nikola Karabatić, koji je prije nekoliko dana prebolio COVID.

Karabatić je nakon utakmice dao izjavu za Dnevnik Nove TV, a posebno se dotaknuo COVID testova. Igrači se moraju testirati svaki dan.

gol expired Zastava na utakmici Hrvatske i Francuske pobudila emocije: Ozlijeđeni Stepančić podijelio fotografiju divider

''Zadovoljni smo, znali smo da će biti teška utakmica i da će publika biti za Hrvatsku. Zadnji put je bilo teško, znali smo da će opet biti iako su igrali bez nekoliko važnih igrača. Obranu smo sjajnu odigrali, poslije u napadu smo dobro taktički odradili. Zabili smo važne golove kad je bilo gusto.

Može li pomlađena Hrvatska izboriti drugi krug?

Ukupno glasova:

Teško je početi Euro, pogotovo u COVID vremena'', rekao je Karabatić pa malo opsovao na pitanje o COVID pravilima. Naime, Francuzi su se prvi pobunili na organizaciju u Szegedu.

gol expired Francuski mediji likuju nakon pobjede nad Hrvatskom: "Savršen start, dominacija od početka do kraja" divider

''Nismo rekli da je incident što se ljudi po hotelu šeću bez maski, rekli smo samo da sa strane igrača mi pazimo, jedan pozitivan test nam može sje**** cijelo Euro, onda je gotovo i ideš kući. Paziš se, paziš da ne vidiš nikoga i onda dođeš u hotel, a gosti jedu s tobom u istom restoranu, i to bez maski. To smo rekli EHF-u da nije normalno. Ako ekipe paze, mora i organizacija pomoći. Svi želimo da se Euro odigra.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider