Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Napadač i vratar

Dva nova pojačanja Medvjeda, jedan od njih nekadašnji 2. pick NHL drafta

Momčad Medveščaka dobila je nova pojačanja, dvojicu kanadskih hokejaša, 23-godišnjeg napadača Lucasa Lessija i 33-godišnjeg vratara Drewa MacIntyrea, objavljeno je na internetskom portalu zagrebačkog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lucas Lessio, drugi pick Arizona Coyotesa na NHL Draftu 2011. godine, protekle dvije sezone proveo je između AHL-a i NHL-a, a u prošlom prijelaznom roku je iz Coyotesa otišao u Montreal, gdje je za Canadiense odigrao 12 utakmica.

"Lessio bi u momčadi trebao zamijeniti Brulea. On je vješt igrač koji ima brzinu i u igru unosi energiju. Prošle sezone igrao je u NHL-u i vidimo ga kao dobro i korisno pojačanje za klub'', izjavio je prilikom objave transfera sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

Vratarsku poziciju će pojačati iskusni Drew MacIntyre, koji je većinu karijere proveo u AHL-u, u kojem je u zadnje dvije sezone branio za Charlotte Checkerse te pod kraj prošle godine za Rockford IceHogse.

"Dolazak MacIntyrea će nam dati širinu na vratarskoj poziciji. Danny Taylor je izuzetan u svojim igrama, no treba nam još netko tko će pomoći momčadi kada on ne igra. MacIntyre ima mnogo iskustva i raduje se novom KHL iskustvu'', rekao je o novom vrataru Fox.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider