Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sretan završetak

Drama u Osijeku: Kolege spasile život hrvatskom reprezentativcu

Tomislav Marković samo se srušio nakon čega su ga uspjeli reanimirati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski gimnastički Reprezentativac Tomislav Marković oporavlja se u osječkom KBC-u nakon što je pretrpio srčani udar. Prava drama odvijala se u srijedu poslijepodne u Šećeranskom domu gdje trenutno trenira GD Osijek Žito.

Marković nije u trenutku srčanog udara trenirao već je u dvorani bio kako bi pomogao u osposobljavanju nove dvorane za trening, piše Glas Slavonije. Marković trenutno ne trenira zbog operacije potkoljenice, a u dvoranu svrati kako bi pomogao mlađim kolegama te malo popravio fizičku formu.

Kobnog popodneva je tek pomagao u namještanju dvorane i sprava za vježbanje kada se samo srušio. Brzo su u tom trenutku reagirali trener i izvršni dopredsjednik GD Osijek Žito Vladimir Mađarević te njegov kolega Boris Čulin koji su odmah pristupili reanimaciji Tomislava sve do dolaska ekipe Hitne pomoći.

Marković je prebačen u KBC Osijek gdje je zadržan. Nalazi se pod liječničkim nadzorom, a na Facebooku se zahvalio svima na lijepim željama.

''Što te ne ubije, to te ojača'', napisao je Tomislav kojem sada predstoje brojni pregledi.

Dosad sa srcem nije imao problema, a u bolnici je utvrđeno i kako nema sužavanja krvnih žila pa nije bilo potrebe za ugradnjom tzv. stenta, piše Glas Slavonije.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider