Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Mora na operaciju

Duvnjak progovorio o ozljedi koja je zabrinula javnost: Koljeno nije dobro

Netom što je izabran za izbornika, Lino Červar doživio je šok saznavši za ozljedu Domagoja Duvnjaka koja bi mogla iziskivati čak devet mjeseci pauze.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U siječnju iduće godine (od 12. – 28.1.2018.) Hrvatska je domaćin Europskog rukometnog prvenstva, a ozljeda Domagoja Duvnjaka poprilično je zabrinula našu javnost. Problem je u tome što se Duvnjak još nije odlučio na operaciju koja je neizbježna.

Najbolji hrvatski rukometaš već dulje vrijeme muku muči s koljenom zbog čega nije igrao za Kiel u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali je istrčao u uzvratu s Löwenom kako bi pomogao svojoj momčadi da prođe u četvrtfinale.

''Osjećam bol, ali želio sam igrati i pomoći momčadi. Ali najvažnije je da smo bili momčad'', izjavio je Duvnjak za Kieler Nachrichten nakon što je njegova momčad prošla u četvrtfinale, a on u pobjedu ugradio tri pogotka.

Duvnjak nije mogao izbjeći pitanje o Europskom prvenstvu u Hrvatskoj.

''Moje koljeno nije baš najbolje. Ali planiram od dana do dana, od utakmice do utakmice. Moje tijelo je malo napredovalo, ali kao što sam rekao: 'Koljeno nije dobro, ali naravno da bih želio igrati na Euru u Hrvatskoj.'''

Duvnjakov oporavak od operacije tražio bi stanku od šest do devet mjeseci. A kako dani prolaze, sve je manje vremena da Euro 2018. dočeka zdrav i potpuno na raspolaganju izborniku Červaru.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider